Torsdag

Idag har vi lärt oss att ta venprover i skolan på låtsasarmar. Det var jätte roligt dock så blir det nog lite svårare att ta i en riktig arm när vi går ut på APU i höst igen.
Vi skulle också öva på att hitta och känna sina blodkärl men mina ville fasen inte komma fram, dom sitter himla djupt vill jag lova.
Nu så ska jag duscha och sen så ska jag skriva lite på min samhällsuppgift om jag orkar så jag blir klar med den också, men när jag tänker efter så får det nog bli någon annan dag ..

Imorgon ska jag och Palle testa att Spray tana oss , inte så dumt att bli brun inte ;)





23.28

Jag kan inte sova så det blev att sätta på datorn istället. Blev färdig med mitt arbete tillslut, satt från kl sju till nio och sen i reklamerna på greys och en tjugo minuter efter, blev förbannad några gånger men tillslut blev det sex sidor, är inte jättenöjd men det får fasen duga.
Nu måste jag fundera ut hur man bäst somnar på kortast tid, annars är jag levande död imorgon igen.
Godnatt

Onsdag

Dagen har väl varit helt okej, känner mig lite stressad , är ganska mkt att göra på kort tid i skolan. Ska skriva färdigt ett arbete ikväll efter grey's anatomy hade jag tänkt så har jag en mindre grej att göra.
Nu så ska jag gå
Ha det bra

Det blev som jag trodde.

Jag försov mig imorse, vilket jag brukar vara ganska duktig på att göra. Kanske borde lägga mig tidigare iallafall? Men det är så himla svårt att somna på kvällen när alla tankar och intryck från dagen samlas, man vill liksom ha tid för att gå igenom dem, när ska man planera in den tiden annars ? haha.  Sitter just nu i Boafall hos min syster, det är förövrigt svinkallt men har laddat upp med kläder från topp till tå + två täcken och två filtar så brist på värme är jag nog utan inatt, skönt .  Både Sara och Dick har gått in till sitt och somnat och här sitter jag i rummet breve, inte alls trött, okej , nu ljög jag.. här sitter jag i rummet breve och är ganska trött och frusen.
Imorgon börjar jag tolv men kommer att komma in till stan vid tio pågrund av bussarna här på landet, så jag tar en tripp till a6 eller stan och går runt och kikar. Mitt comviq kompis gick förövrigt ut nu ikväll så jag ska väl ta och fixa det imorgon tror jag ..
ne, nu ska jag väl kanske ta och sova.
godnatt


Redan försent

fy, det är alldeles försent, borde ligga och sova nu om jag ska orka upp imorgon. Saken är den att jag är lika trött på morgonen vilken tid jag än lägger mig. Tror det är så för fler än mig om jag inte har fel?  Ska väl gå och titta på kläder som blir lämpliga för morgondagen annars missar jag väl bussen om jag gör det imorgon bitti. Sen ska jag sova så jag inte blir alldeles för trött imorgon.
Godnatt

På jobbet

har precis slutat , dock går bussen halv nio..
har varit en stressig dag
hörs imorgon


Time to work

Har precis vaknat sådär lagom trött, har också bestämt mig för en senare buss dock får jag ta tre bussar då men det är bättre än att komma en halvtimma förtidigt, eller? Nu kommer jag iallafall i lagom tid till att hinna byta om.
Nu så ska jag gå och duscha och göra mig iordning så jag får lite dötid över, kan alltid vara skönt, gillar inte riktigt att bli klar direkt innan man ska gå till bussen då det känns som man inte får någon tid att slappna av .
Ha en kanonbra dag ! ♥








Godnatt

Ligger i sängen och lyssnar på musik, ska sova nu för imorgon blir det jobb
12-20 så måste passa på att bli ordentligt utvilad.
god natt ♥


http://www.dailypress.com/media/photo/2007-07/31305791.jpg

My life would suck without you

Vänner är nog ett av det viktigaste man har, som man ska värna och ta hand om. För det är dem som alltid finns där. Visserligen tappar man kanske kontakt och förlorar vissa vänner men det är ändå de viktigaste man har kvar, dem som man känt längst, dem som man kopplar av bäst med, dem som man alltid har roligt och trivs med, ja med andra ord dem som man älskar mest. Och nästan viktigast av allt, dem som man kan vara sig själv med.  Vänner är värdefulla människor som har en stor plats i ens liv, glöm aldrig det.


Hejsan alla glada :)
Nästan en vecka sedan jag skrev nu, väldans dåligt av mig. Ja , veckan i skolan efter lovet har varit ganska så smärtfri. Inga läxor hitills , mest fördjupningar som ska skrivas hit och dit. Dagen idag var okej, tre lektioner, Linn och Hanna hade en lång lektion om Våldtäkt och det var så bra ! Ni förtjänar verkligen ert MVG, var jätte intressant att veta mer om övergrepp och särskilt om övergreppen som skett i Jönköping. Mer sådana lektioner , bra jobbat tjejer .
Palle kommer sen så då ska jag slinga hennes hår :)
Ha det bra







00.11

Ligger just nu i sängen och ska snart sova men eftersom att jag somnade så skönt lite tidigare idag så är jag ganska pigg nu.. får sätta på en film så jag blir trött för skolan börjar ju trots allt imorgon igen efter lovet.. Så  då är det tillbaka till verkligheten. Känns väl sådär, är inte jätte taggad på nya prov, inlämningar, uppsatser samt fördjupningar och läxor. Det kan jag klara mig utan. Men jag gör det jag måste, har ju trots allt bara ett år kvar, så det är bara att bita ihop.
Ne, slutsnackat för ikväll/natt.
Sov gott

http://4.bp.blogspot.com/_KUkNdt45of8/Rlw0tek8P8I/AAAAAAAAAE4/OIvm_23_x0g/s320/sova.jpg

update:
designen syns visst nu i mozilla, det var antagligen bara mitt internet som strulade lite

nu ska jag åka



Ha det bra

Happy fucking valentines day

Designen är ändrad igen, men syns inte i mozilla, bara i explorer.
Senare bli det att åka till storebror och äta samt fira honom eftersom att han snart fyller år. Efter det ska jag och Pauline åka iväg. Vaknat tidigare än jag brukar så ska sova lite till nu.
Ha en bra alla hjärtans dag


http://imgs.xkcd.com/comics/valentines_day.jpg

Design

Ja nu förstörde jag lite igen ja, gjorde om designen. Det där med header och jag fungerar inte över huvudtaget så det blev en ful och tråkig sak.
Ja.. designen i helhet är ganska ful
tack för mig

Ny hårfärg igen

Ja, som vanligt kände jag för en förändring så jag tog och köpte hårfärg. Palle färgade håret på mig och det blev brabrabra :)
Färgade löshåret när jag kom hem och det blev också bra, samma färg så jag är mer än nöjd :D





17.04

Jag hatar att vara sjuk, att känna sig sådär matt i hela kroppen. Har legat i soffan och glott på film nästintill hela dagen, knarkat ipren och sovit, ungefär. Nu tänkte jag göra lite nytta  och börja skriva på ett skolarbete. Imorgon ska vi börja måla lite smått i rummet.


Hejsan

Nu ska snart åka och jobba. Är förskyld och har ont i ryggen så vi får se hur det går haha !
Ha de fint ♥

19.08

Helt plötsligt blev jag illamående, skakar i hela kroppen och har huvudvärk, från ingenstans kom det.
Ligger upprullad i soffan och tänker stanna här tills det går över för jag hatar att må illa.  Har inte ens på tv:n, orkar inte med något ljud.
Ska väl kurera mig lite till och ta en powernap så kanske jag mår bättre sen.. Sent ikväll kommer mamma och pappa hem från thailand också, har saknat dem lite grann ; )
Ha det så bra.

Tisdag

Hej
Inatt sov jag hos min syster, försov mig imorse (självklart) men han till bussen iallafall. Hade information om projektarbetet som vi ska göra i trean och efter det fick vi sluta, ca tjugo över elva, skulle egentligen gått till tolv men allt gick ganska fort. Så efter det åkte jag till stan och kollade lite, köpte ett par ljusblå jeanstights.
Nu har jag ätit spagetti och ska vila lite
ha det bra


































RSS 2.0