Nationella prov

Idag hade vi nationella prov - uppsatsskrivning i engelska, gick väl ganska bra. Vid halv två kilade jag iväg på deligeringskurs för att kunna ge medicin. Sen när jag kom hem gick jag bort till jobbet för att lämna papper så att chefen kunde komma och skriva på papprerna någon dag men jag hade otroligt tur att han var där just när jag dök upp (tror de hade haft konferens) Med papprerna påskrivna bestämde vi datum för ett möte för påskrift av anställningsbevis och sekretessavtal.
Efter att ha pratat lite med personalen som alltid är så goa och glada så cyklade jag till kiosken och köpte tidning åt mamma och nu ska jag snart plugga. Puuh. SEN ska jag sova, Ha en kanon fortsättning på dagen.


Jag och min storasyster på hennes 25 års kalas i lördags.

R y h o v

Hejsan :)
Har varit på studiebesök på sjukhuset med klassen idag först vare föreläsningar av olika slag och sedan fick vår grupp gå till neonatalen (förtidigt födda barn) och jag dog, jag dog flera gånger om, så små och så söta.  Träffade även på min granne som jobbar där och jag kanske ska gå brevid henne på ett till studiebesök någon dag framöver :D
Sedan fick vi gå till öron avdelningen, inte lika gulligt.
Nu så har jag pluggat och försöker sluta vara sur på mobilen som har varit konstig ända sedan jag satte på den efter studiebesöket på sjukhuset, Ida skickade ett sms att bussen gick om tio min, det kom inte fram i tid. Så om någon har skickat sms så vet ni vrf jag inte har svarat, på grund av att dem antagligen kommer komma himla mkt sent. FÖRLÅT om jag inte svarat !  Har haft sånt här strul med den innan  men den ordnar alltid upp sig, hoppas den gör det nu också. 
Så utöver det att jag dog flera gånger om så har jag hunnit med att vara sur på mobilen också!
Ha en bra kväll = )

S u n

Åh så härligt med vår nu.
Idaghar det varit skola som vanligt, sen stan med mamma och nu ikväll har vi tagit hand om odrägliga ungar, sen åkte jag och tjejerna ner till Claras =)

Imorgon ska jag till jobbet och hämta schema till i sommar och sen så ska vi på middag hos syster och Dick.  Kvällen får bli som den blir.

Nu ska jag sova iallafall , Godnatt.



Jag saknar mitt långa hår lite, inte det blonda dock.

Titta inte om ni inte vill ha reda på vad som händer framöver i greys

ja om ni inte vill se en framtid i greys så titta inte















var bara tvungenatt lägga in detta ;);)

H e a d a c h e

Jag är upprörd på min favoritserie, dels för att den snygge fan är helt krossad och djävulskt elak mot sin flickvän i nuläget, jag är också upprörd över att en annan huvudkaraktär har en dödlig sjukdom , dock står det att hon ej ska lämna serien men ändå.. Det ska vara guligull inte "hey let's kill someone".

Aa, jobbet idag var påfrestande för hjärnan, det är allt jag har att säga, har en huvudvärk som heter duga.
Nu ska jag sova och vila upp mig,
krampåer

L o v e i s m y d r u g h e ' s m y h e r o i n

Om lite mindre än en timma ska jag åka och jobba. Bara fyra timmar men det är skönt det också, lite inkomst iallafall ;)
Skolan var väldigt lindrig eftersom att vi hade en lektion och efter det ett prov så efter det slutade vi.
Nu ska jag ta och göra mig iordning.
Ciao.


F r e d a g

Ikväll så har det varit folk här, vi lagade tacos och umgicks (vilket man brukar göra när det kommer folk) men det var riktigt trevligt.
Just nu så ligger jag i sängen redo för att sova, är väldigt trött nu så lite sömn skulle sitta fint. Imorgon ska jag och pappa göra iordning moppen för säljning, Finally! Börjar bli trött på att den står och skräpar i garaget.  Men först så ska jag ha en riktigt fat ass sovmorgon. 


Nu så ska jag snart sova, sov riktigt gott inatt.

Love
http://i.ehow.com/images/GlobalPhoto/Articles/2117986/tacos-main_Full.jpg








Godnatt

Det blev en alldeles FÖÖR lång powernap, sov i flera timmar och nu ska jag sova igen.
Sov så gott Kram.

inställt

Som sagt så var det ju sovmorgon vi hade idag, ändå vaknade jag tio i nio när bussen gick tio över tolv. När jag väl kommer till skolan så har tydligen lektioner förkortats och ställts in så ja, då var det bara att vända igen och åka hem .
Jag kunde ha varit kvar ute på landet och tagit en ridtur idag också..
Har suttit ute i solen ett tag och nu blev jag trött trots sovmorgonen. Jag ska nog ta en powernap en stund
Hörs kanske senare
Ciao














Kväller

Hejsan
sitter just  nu i aneby, ska sova strax.  Jag kan ju passa på att säga att min mobil inte varit den bästa i eftermiddags och nu ikväll, eftersom den inte får någon teckning här ute. Ibland går det och ibland inte, irriterande.
Har ju varit riktigt skönt väder idag så jag och sara passade på att ta en ridtur i skogen. Det var riktigt härligt, så längesedan man red nu. Sen grillade vi och sen blev det greys anatomy, brabrabra.

Ska väl sova nu så jag blir pigg, även ifall vi har sovmorgon imorgon. Dock så gick det inte en buss in vid elva så jag kommer sent.. men men , så är det ibland.
Men ha´t bra så hörs vi
Sleep tight

Not done

Hallå !
En dryg vecka sedan jag skrev sist, har inte orkat, det är verkligen inte lika roligt att skriva blogg längre.. Gjorde om lite i desigen, dessvärre blev den lika tråkig som innan, den är inte riktig färdig än, å andra sidan kommer jag nog inte göra färdigt den heller. haha.


Ska dra iväg till min storasyster om tjugo minuter ungefär.
Ha en go dag .

Påsklov

Godmorgon
Har precis vaknat upp på första dagen av påsklovet. härligt:)
Denna dagen kommer bestå av att städa olyckligtvis. Hjälpa mamma med dagbarnen har jag också lovat. Sen så ska jag också packa väskan, jag ska åka till stockholm imorgon till torsdag. Hoppas ¨på fint väder då också.
Ne nu ska jag resa mig frän sängen och sätta igång.
Kram

23.51

Hejsan, sitter här i sängen just nu och funderar allvarligt på om jag ska sova, ska gå upp till skolan imorgon och ha prov, inte så bra att försova sig då kanske.

Annars så har det inte hänt mycket idag, pappa skjutsade ner mig till skolan för att jag skulle hämta en bok och sen har jag väl pluggat hela dagen ute i solen , det är så härligt med vår nu.


Ne  men ska la sova nu , kanske är bäst så
Krampåer.

RSS 2.0